Question
Actualizado en
15 jul 2019
- Inglés (UK)
- Ruso
- Inglés (US)
-
Neerlandés
-
Francés (Francia)
-
Hebreo
Pregunta de Neerlandés
What are the abbreviations of mevrouw, meneer, mejuffrouw?
Respuestas
Lee más comentarios
- Árabe
mevrouw
mevr/mw
meneer en mijnheer is m/Mr
meester is mr
Was this answer helpful?
- Neerlandés
- Inglés (UK) Casi fluido
@Asem9 I have never seen m/Mr for mijnheer. Mr is English.
In Dutch we use 'dhr' for meneer/mijnheer (short for 'de heer')
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Árabe
- Árabe
- Neerlandés
- Inglés (UK) Casi fluido
@Asem9 Welke school is dat? En heb je een Nederlandse docent?
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Árabe
@likethis
bij scalda in Middelburg en Terneuzen ook
Alle leraren zijn Nederlands
Was this answer helpful?
- Neerlandés
- Inglés (UK) Casi fluido
@Asem9 I really don't understand, it is just not the Dutch way
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Árabe
@likethis
Als er iets is, begrijpt de leraar niets of ben ik stom omdat ik op een Nederlandse school leer
??????
Was this answer helpful?
- Neerlandés
- Inglés (UK) Casi fluido
Ik lees op Google dat de afkortingen m en mr vooral in Belgie worden gebruikt. mr wordt in nederland niet gebruikt omdat dit verwarring geeft omdat het de afkorting is van 'meester' (bv meester in de rechten)
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Árabe
@likethis
dan kom en geef ons een les op school
Omdat de leraren niets begrijpen
Was this answer helpful?