Question
Actualizado en
24 jul 2020
- Vietnamita
-
Checo
-
Inglés (UK)
Pregunta de Checo
Jak se rozdíl mezi imperfektivní slovesa a perfektivní slovesa v minulém čase?
A například, prosím.
Respuestas
Lee más comentarios
- Checo
To je velmi široké téma. Perfektivní slovesa říkají, že něco skončilo. Imperfektivní říkají, že něco trvalo, probíhalo. Např.
Prodával jsem auto. = čekal jsem, až někdo koupí moje auto
Prodal jsem auto. = někdo koupil moje auto
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Vietnamita
- Checo
mám otázku jak se spisovně nazývá šnek/slimák??!.
Was this answer helpful?
- Checo