Question
Actualizado en
29 sep 2020
- Turco
-
Árabe
-
Inglés (UK)
-
Coreano
Pregunta de Árabe
What does it mean? I can’t read it except albasmala
Respuestas
Lee más comentarios
- Árabe
- Turco
- Árabe
This is surah An-nmel number (30) from the Qur’an
But the line unclear same my line 😂
I hope I help you
Was this answer helpful?
- Árabe
- Inglés (US)
@TaekoRey
These are all Quran verses "but the handwriting is really illegible (gerçekten kötü)
إِنَّهُ مِن سُلَيْمَانَ وَإِنَّهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ* أَلاَّ تَعْلُواْ عَليَّ وَأْتُونِي مُسْلِمِينَ*
-Surat Al-naml
وَأَنَّا كُنَّا نَقْعُدُ مِنْهَا مَقَٰعِدَ لِلسَّمْعِ ۖ فَمَن يَسْتَمِعِ ٱلْءَانَ يَجِدْ لَهُۥ شِهَابًا رَّصَدًا
-Surat Al-jin
و لا حول و لا قوة الا بالله العظيم....
-Hangi Surat bilmiyorum çünkü kelimleri anlamadım :( üzgünüm
مَا أَنزَلْنَا عَلَيْكَ الْقُرْآنَ لِتَشْقَى إِلَّا تَذْكِرَةً لِّمَن يَخْشَى
-Surat Taha
صدق الله العظيم
Türkçe çeviriyi istiyorsan bana haber ver, lütfen
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Turco
- Turco
- Árabe
- Árabe
@TaekoRey not good , but i am learning now .
Was this answer helpful?
- Árabe
- Turco
- Turco
Evet el yazısı gerçekten anlaşılmıyor. Ben de zor okudum. 😳😕
- Turco
- Árabe
- Inglés (US)
@TaekoRey Bana gör üç değıl, aslında dört ayet var. amma üçüncü ayetin el yazısı net değil.
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Árabe
- Inglés (US)
@TaekoRey nedemek... her zaman 😀
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Turco
@MariamTaqiAlde1 tekrardan çok teşekkür ederim :)
Merak ettiğiniz bir şey olursa Türkçe hakkında burdan sorabilirsiniz. 😊
- Árabe
- Inglés (US)
@TaekoRey Ben de çok teşükkürler. elbette yapacağım inşaa Allah. çok harikasın 😀
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Turco