Question
Actualizado en
30 jun 2021
- Inglés (US)
- Hindi
-
Persa
-
Turco
Pregunta de Persa
¿Cuál es la diferencia entre رد شدم y گذشتم ?Puedes dar oraciones como ejemplo.
Respuestas
Lee más comentarios
- Persa
گذشتم formal
رد شدم informal
when they are syn
رد شدن has two meanings
1 get failed
رد شدن پیشنهاد در مجلس شوری یا سنا ؛ پذیرفته نشدن آن .
- رد شدن شاگرد در امتحان ؛ قبول نشدن
(but رد کردن means you pass your exam with the least score من امتحانم رو با نمره ده رد کردم : خلاص شدم )
2 pass (walk and pass sth)
من از کنار پل رد شدم (=گذشتم )
گذشتم has three meanings
1 pass ( walk and pass sth)
من از کنار پارک گذشتم (رد شدم)
2 forgive sb ( e.g. from execution )
از اعدام او گذشتم (بخشیدمش)
also it means I Don't like you anymore
من از او گذشتم (دیگه دوسش ندارم )
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Inglés (US)
- Hindi
- Persa
@Adeeba_ فصل ها میگذرند
they pass one by one
فصل زمستان را رد کردیم
we passed the winter
فصل ها گذشتند
seasons passed (past simple)
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?