Question
Actualizado en
29 mar 2017
- Árabe
-
Inglés (US)
-
Turco
Pregunta de Turco
¿Qué significa çeşmenin başına gitti ?
Respuestas
29 mar 2017
Lee más comentarios
- Turco
- Árabe
başına ne anlam ekliyor
çeşmeye gitti söylenirse anlamı değişiyor mu
- Turco
So
'head of fountain or nearlest fountain'
Was this answer helpful?