Question
Actualizado en
12 ago 2022
- Árabe
-
Inglés (US)
-
Japonés
-
Persa
Pregunta de Persa
¿Qué significa زبونم تاول زده ?
Respuestas
Lee más comentarios
- Persa
معنی لغوی یعنی روی زبانم ابله زد مثلا چای داغ خوردم ،ولی این یک ضرب المثل هم هست یعنی من جمله ای را یا پیامی را به تو چندین بار گفتم.مثلا به تو چنداین بار گفتم این قرارداد را امضا نکن.زبانم تاول زد اینقدر بهت گفتم قرار داد رو امضا نکن.
Was this answer helpful?
- Árabe
- Persa
it's an expresion.
it means i have told you that subject many times and now i'm tired of this repetition.
Was this answer helpful?
- Árabe