Question
Actualizado en
26 jun 2017
- Inglés (US)
- Griego
-
Neerlandés
-
Noruego
-
Portugués (Brasil)
Pregunta de Noruego
¿Cuál es la diferencia entre minne y minnelse ?Puedes dar oraciones como ejemplo.
Respuestas
Lee más comentarios
- Noruego Casi fluido
Å minne er et verb.
hjelpe eller få til å huske.
hun minnet om bøkene
Et minne er substantiv. noe man husker fra tidligere tider, en erindring.
En minnelse er substantiv.
en minnelse om barndommen / jeg har fortsatt minnelser av sykdommen.
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?