Question
Actualizado en
15 oct 2017
- Azerí
- Persa
- Turco
-
Inglés (US)
-
Inglés (UK)
-
Azerí
Pregunta de Azerí
tower və sky scraper , Azərbaycan türkcəsində nədir?
Respuestas
Lee más comentarios
- Azerí
- Turco
- Azerí
‘tower’ is 'qüllə'
'Skyscraper' is 'göydələn'
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Azerí
- Persa
- Turco
- Azerí
@SajadAdeli sizin dediyiniz güllə 'di ki o da bəli kurşun anlamındadır yanı "qüllə" kimi yox "güllə" kimi yazılır.
Yanı "güllə" kuşun mənasını verir,
"qüllə" isə kulə/tower mənasını verir
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Azerí
- Persa
- Turco
- Azerí
- Azerí
- Persa
- Turco
Usuario eliminado
@MINION_6 qülle ve gülle telaffuzda nasıl ayirt edilir? telaffuz eder misini?
Was this answer helpful?
- Azerí
- Turco
- Azerí
@SajadAdeli “buyurun” "You are welcome” anlamında kullanılır.
“Please ask me” "Zəhmət olmasa
məndən soruş" anlamında kullanılır.
Mesela :
If you have a question, please ask me. Bir sorun varsa, bana sor. ( in Turkish) / Bir sualın varsa, məndən soruş. ( in Azerbaijani)
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Azerí
- Turco
- Azerí
@filtrekahve özür dilərim , maalesef telaffuz edemem. Umarım digər arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?
- Azerí
- Persa
- Turco
Usuario eliminado
- Azerí
- Ruso
- Azerí
- Turco
- Azerí
Orfoqrafik səhvim üçün üzr isteyirem. Demək ki "qullə" sözü "Ü" hərfi ilə yox "U" hərfi ilə yazılırmış, lakin mən bir şeyi anlamadım "qullə" sözündəki sonuncu hərf nədir ?
Usuario con respuestas altamente valoradas
Was this answer helpful?