Question
Actualizado en
20 abr 2018
- Chino tradicional (Taiwan)
-
Inglés (US)
-
Polaco
-
Vietnamita
Pregunta de Turco
¿Cuál es la diferencia entre sorun değil y soru yok ?Puedes dar oraciones como ejemplo.
Respuestas
Lee más comentarios
- Turco
- Inglés (US)
Is it soru yok or sorun yok? "Sorun değil" and "Sorun yok" both means "It's alright, no problem" but if it's soru yok that means "there is no question."
Was this answer helpful?
- Turco
- Chino tradicional (Taiwan)
@KISSANGHYUK so "soru" yok refers to a real question
- Turco
Sorun degil ve sorun yok aynı anlamda.
Was this answer helpful?
- Turco